Dag 1 + 2 avklarad

image315Gårdagen var perfekt matmässigt. Det tackar jag tröttheten för. Utan den hade suget med all rätt suttit igång, och jag hade förmodligen ätit den där torra semlan som dagen till ära fanns i kylskåpet. Det är inga undantag att mina föräldrar endast köper hem sliskigheter och bjuder då jag bestämmer mig för att göra något åt mig själv.

07:00 Havregrynsgröt
14:00 Banan, en Vie Shot
17:00 Morotssoppa med grillad toast

Är förvånad över att jag lyckades med soppan. Känner mig handikappad vid spisen vilket är konstigt då jag är en hejare på att baka, men det kommer att lätta när rutinen är lagd och jag kan förknippa mat med annat än ångest. Frukost och middag kommer att se likadan ut tisdag. Ett mellanmål kommer dock att bli till två eftersom jag inte får lägga mig så tidigt som halv sex i kväll. Frukt är vad som gäller.

Kommentarer
Postat av: Viva

Lycka till! Det är så jäkla svårt det där..jag har kört GI nu sedan juldagen, men igår föll jag tillbaka och hetsåt allt möjligt ur kylen. Jag hatar att mat är ångest. En grej, faller du dit så starta igen nästa dag. Ge inte upp!

2008-01-22 @ 11:58:17
Postat av: Kaptenkrokben

Hm, vad lite du äter, säkert att du inte känner dej trött?

2008-01-25 @ 16:41:37
Postat av: C

Jodå, jag är extremt trött.

2008-01-25 @ 17:01:45
URL: http://heartsick.blogg.se
Postat av: Kaptenkrokben@bilddagboken

Oj då, vad jobbigt.
Kan du inte försöka äta lite mer soppa då? Eller kanske en bit grovt bröd till för att få i dig lite långsamma kolhydrater så du står dej?

(Det kanske märks att jag håller på att utbilda mig inom kost och hälsa?)

2008-01-25 @ 20:38:12

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0