(ingen rubrik)

Jösses vad trött jag är av att inte ha gjort någonting. Förmiddagen rusade snabbt förbi trots att jag blev ståendes utomhus utan nyckel i någon minut för länge. Innan veckans mest poänglösa lektion gick jag på Wedins och konstaterade att de blivit bra mycket sämre med tiden, men köpte ändå en väska värd 399:- i brist på annat, och jag ser fram emot att få strosa omkring i de knallrosa Angel-tofflorna jag fick för 35! Efter lektionen missade jag bussen med hela två minuter, och i Lindexkön en andra gång med lika många. Det vägdes dock upp med fyndandet av en precis så alldaglig parkas (när fan blir gammal...) som jag vill ha, men sänktes snabbt vid våndandet över att min kropp är så ful att det inte är någon idé i världen att införskaffa piffiga underkläder i 40-talsanda. Det blir till att köpa en gördel med extra stöd nästa gång. Sådant är livet. Skall åka och köpa Yum-Yum Instant noodles. Tråkigt men billigt, starkt och gott.

Uppdatering 16:50: Inte yum-yum - dum-dum. Oritentaliska butiken har stängt måndagar och jag går in på COOP för att köpa ett sämre substitut. Hade jag tillhört den något mer klartänkta skaran hade jag nöjt mig med ett paket för idag och återvänt för att köpa riktig vara i morgon. I stället handlar jag som om butiken slagit igen och fyller famnen med sju av en sort jag avskyr. Jag kommer inte ens att göra av med ett. Nu skall jag äta kikärter i stället med Läkerol till efterrätt.


Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0