Jag, en naturdietssörplande partypooper


COOP Forum - eller OBS! som det hette på den goda tiden - säljer plockgodis för fyra kronor hektot så här inför de påskäggsfyllande familjernas färggladaste helg. Vilken tur att ÖB säljer ut överblivna Naturdiet Soup för tio kronor styck. De har även börjat sälja vattenpipor(!). I morgon skall jag hinna med en veckas nyttighet innan jag tar flyget till Stockholm och tågar vidare till de värmländska skogarna. Äntligen något att se fram emot! I höst är det redan två år sedan jag var där, och Stockholm har jag inte sett sedan sommaren 2002. Det är en galet lång period på denna sida av livet, men något säger mig att jag fortfarande skulle kunna lokalisera mig rätt bra om jag bara blev avsläppt på Sergels Torg (som väcker en hel del barnsliga minnen till liv) vilket är bra då jag senast i höstas gick vilse i Luleå. Därför planerar jag att ta ett tidigt flyg och sent tåg, för att kunna strosa runt i centrum någon timme och stressas av storstadspulsen. Där behöver jag inte vara rädd för att bli igenkänd av någon som vet mer om en än vad man själv vet om dem. Måste tala med S i helgen och försöka hitta en flygtid som passar. Åker jag härifrån förmiddag och från huvudstaden eftermiddag behöver jag inte vara rädd för att missa flygbussen och därmed även tåget vilket är en tanke som gör mig, oberesta människa, skräckslagen.

Jag är så ofantligt trött. Blev bjuden på fest igår, men hann med sista bussen och var tillbaka en timme efter att jag åkt. Jag har ingen lust att hälla i mig sprit då jag märker att jag blivit allt tåligare mot det vilket betyder mer alkoholsmak, som jag däremot inte blivit tåligare mot (det finns inget värre, möjligtvis anala tömningar), innan jag uppnår önskad effekt, och klarar inte av att umgås med berusade människor nykter. Jag är alldeles för stel för det och krogen är ingenting jag suktar efter. Dålig musik som måste dränkas i något som medför dimsyn och avslutas med att man efter att ha åkt hem före alla andra står böjd över toalettstolen och önskar att man legat hemma framför TV:n hela kvällen eftersom det ändå bara kostade en hutlöst med inträde och garderob - inte en enda ny bekantskap fick man där man satt i ett hörn och kände för att hålla för öronen. Nej, på vår hiphopklubb skall det bli andra bullar! Ingen kommer att behöva känna sig tråkig eller åsidosatt där.

Kommentarer
Postat av: Ivana

Haha så klockrent, Naturdiet + godis!

2008-03-15 @ 14:46:40
URL: http://roughcookie.blogg.se
Postat av: Caroline

Måste säga att jag tycker du ser så jävla cool ut! :)

2008-03-15 @ 17:45:33
URL: http://heybaberiba.blogg.se
Postat av: Suss

Ja, precis! Sen finns det en massa wannabe's också, som trots sina försök ständigt misslyckas.
pS. Gillar din blogg :)

2008-03-15 @ 19:31:27
URL: http://pinkoleander.blogg.se

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0