Ett sista klagoinlägg för kvällen

Yesbox. I dryga nio timmar har jag nu suttit här och endast klivit upp fyra gånger, en gång för toaletten, en gång för att göra mig något att äta (vilket slutade upp i en hemsk pirog som förstörde den goda färsblandningen jag fått till helt, jag slängde bort halva och är lika hungrig som innan) och två för att röka. Hur långt har jag kommit? Tja, låt oss säga att inte ens en uppgift är färdig. Jag hakar upp mig på ord och meningar som jag måste omformulera vilket är enklare sagt än gjort. Jag är dödligt trött trots att jag sov rejält med timmar i natt och om lika många timmar som jag befunnit mig här skall jag minsann klä på mig för att sedan möta skolan till vilken jag inte hunnit göra i princip någonting. Kommer inte att lämna in NK:n förrän i morgon då jag ändå måste prata med läraren angående den, men vill ändå ha den avklarad till dess så att jag kan sätta igång med annat då. Hade jag fortsatt i stället för att sätta mig och skriva detta hade jag kanske tjänat litet tid, men jag tror inte det då jag kan stirra mig blind på skärmen. Just nu beklagar jag mig över optiska teleskop och jätteteleskop som jag inte kan hitta någon relevant information om. ICA stänger om fem minuter, så inte hinner jag dit och köpa något gott heller, men vad gör det? Jag har ju ändå slutat med det. Officiellt. Torsdagen bjöd på två sorters tårta under minnesstunden och därefter tycks det ha skitit sig. Igen. Frågan är inte bokstavlig men kvarstår: Kan jag göra annat än skita ner mig? Kan jag någonsin lyckas med det jag (inte) gör? Det vore synnerligen intressant att veta.

För övrigt hatar jag att grannarna i huset intill alltid stirrar så fort man går ut. Kan en dam inte ställa sig osminkad i filt på sin egen balkong om hon så vill utan nyfikna ögon? Om de skall glo kan de åtminstone göra det diskret i förbifarten (ett tips är att låtsas ha ett ärende vid fönstret, såsom att vattna blommorna eller dra för gardinerna), precis som deras aktivitet videofilmas genom fönstret om kvällarna. Ja, ni ser, jag kan också intressera mig för andra, men som med allt annat gör jag det med grannlagenhet. Jag hoppas att ni läser detta och skäms.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas att du får en lugn & skön kväll i soffan..

2008-09-07 @ 20:17:49
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Annika

Åh har också en massa skolarbete jag borde ha tagit tag i. Men av någon underlig anledning lyckas man alltid hitta på små trevliga ursäkter och skjuta upp det till sista minuten.

Grannar kan vara jobbiga ibland alltså! Man skulle ha hus...:)

2008-09-07 @ 21:07:59
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Lilla Fröken

ja blåbär är mumsiga :)

hoppas det har gått bra med skrivandet.

2008-09-07 @ 22:32:35
URL: http://ellikaramelli.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0