"Åålaaa! Onå Strawberry Daiquiri, pår favår!"

Ett riktigt busväder kan vi tala om idag. Hade jag haft persiennerna uppdragna och en aning om hur pass mycket snö som lagt sig under natten hade jag förmodligen tagit en värmande halsduk. Eftersom jag väntar på leverans av mina omnämnda vinterskor (hur har jag klarat mig utan i så många år? och varför har en stad som Luleå inga vinterskor kvar i januari-februari, årets kallaste period?) har jag för närvarande inga andra än mina vita bloggskor (utöver det har jag bara halkiga högklackade vars klack inte är mycket att hurra för, jag måste köpa en ny skogarderob till våren) och vitt var det även framför ögonen. Man ser ingenting för snön som vräker ner, och herrejävlar vad jag frös - för att citera vår käre Ronny Eriksson - på väg till och från hållplatsen.

Provet gick OK. Jag vill ogärna tro för mycket, men tror faktiskt att jag blir godkänd även om jag sätter prickar och streck över helt fel bokstäver, samt i ord där det inte ens skall vara några. Det stora problemet är dock inte att ha ett spanskaprov att sätta tänderna i (för särskilt knivigt var det inte, det är ju ändå en kurs för de som aldrig nånsin sett en flamencoklänning förr), utan att jag glömt bort matten och måste registrera om mig, vilket innebär en ny träff på det förhatliga kansliet var varje rörelse går i slow-motion (ni som går vuxenutbildningen här förstår vad jag talar om, jag hoppas dock att ingen lyckats hitta hit). Fast om det var det värsta vore jag lycklig. Nå, ett godkänt i spanska är det enda som krävs då jag och E är socialt kompetenta bland stekarna i turistparadiset under den absoluta högsäsongen under den varmaste månaden (det är intressant hur vi alltid lyckats stöta på varandra i just skolsammanhang trots att vi har så vitt skilda mål - från mode och design till komvux till barskola på Magaluf).

Tänkt var väl att jag skulle promenera ett varv runt bostadsområdet med A ikväll, men i det här vädret, med de här skorna, är det inte att tala om. Nu skall jag gå och blanda mig en Modifast till lunch (som en mycket generös dam från Västerbotten beslutade sig för att skänka bort då de ej passade henne - tack så väldigt!) innan jag åker tillbaka till skolan. Har nämligen varken mat (med undantag från ett paket filéer i frysen, men jag kan ju inte äta endast det) eller dryck hemma. Jag borde åka och handla senare. Det finns mycket som man borde.

Kommentarer

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0