Ännu en sömnlös natt

Det känns onödigt att försöka sova, men bara för att jag inte har något att stiga upp till behöver jag inte låta bli det. Det sätter mig ur balans och stjälper enbart. Idag är början på en ny vecka och passar utmärkt att vara den dag jag inleder min nya livsstil med riktig mat (vilket jag fasar - är det verkligen så konstigt att man går upp sex kilo på två månader när allt som är förknippat med matlagning är lika med ångest? kanske det, men kan man inte äta normalt är det sådant som händer) och upphörande av "vad är poängen med att ta på sig strumpor när de ändå åker av en vecka senare?"-mentaliteten. Visst har man hört det alldeles för många gånger förr, men är det inte det som är meningen, att resa sig de gånger man trillar?

Nu skall jag ta mig en cigarett bland myggen och sedan titta på den brittiska dokumentären För ful för att bli älskad jag precis upptäckte går i repris om en kvart, eller hade gjort om det inte varit för att folk hellre tittar på program om David Beckhams lösa skruvar. Har bara sett första delen, så det skall bli intressant (tack DagensTv.com). Efter det skall jag intala mig att det är lämpligt att äta en stadig frukost bestående av en deciliter havre, två deciliter vatten och en deciliter mjölk hälld över eländet. Gröt kallas det också och smakar i vissas munnar bra, kanske även i min när jag väl lärt mig, vilket jag aldrig gör då jag alltid ger upp frukost efter ett tag.

Kommentarer
Postat av: Tezzan

Tillhör du dom som har svårt att äta frukost finns kanske lösningen på www.wellnesscenteronline.biz

En läcker, näringsrik shake kan vem som helst få i sig på morgonen!

2008-06-26 @ 11:55:43
URL: http://herbatezzan.blogg.se/
Postat av: C

Jag har använt mig av Herbalife flertalet gånger. Jag behöver ingen reklam, tack.

2008-06-26 @ 12:16:05
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0