Sitcom

Jag har aldrig varit förtjust i layouten på min blogg, men nöjer mig tills vidare med den nya vilket blev resultatet av en till uppesittarnatt (som jag nu kompenserat för genom att sova 08:00-20:00) och kommer nog att behålla den ett tag (trots att det omöjligt går att få det att se bra ut i både Explorer och Firefox), med vissa justeringar. Och som jag tagit ut svängarna sedan då. Menyn till vänster och allt!

Det slog mig att jag endast gått utanför gården tre gånger sedan sommaren inleddes och det var först igår jag såg hur saker börjat blomma och hur stora träden blivit. Jag är nästan lika tragisk som familjen i kvällens film "Sitcom". Underbar svart komedi som jag såg i början av milleniet, och jag tycker inte ens om fransk film då jag omöjligt kan koncentrera mig på annat än hur gräsligt språket är (antagligen ligger ångesten över fransklektionerna i högstadiet kvar; jag ångrar fortfarande att jag bytte från tyska efter första timmen trots att det var det språk jag hade kunnat få hjälp med hemma, för att jag inte ville vara ensam tjej och läsa med mina mobbare från förskolan vilket jag ju ändå fick göra på engelskan - smart drag, unga C!).

Pappa kommer hem med en råtta. Sonen berättar att han är homosexuell. Dottern försöker begå självmord. François Ozon berättar i en flerfaldigt prisbelönt film med kolsvart humor och finess om vardagens depraveringar och hemligheter.
Sitcom visas på SVT1 23:50 och får 3,5 av 5 incestuösa mödrar på pojkrummet.

Kommentarer
Postat av: Linda

jag tycker den är snygg o enkel

2008-06-28 @ 21:59:52
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Nettan

Du är väldigt vacker på din bild där :)

2008-06-28 @ 22:47:38
URL: http://kinkykitten.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Linda och Nettan: Tack.

2008-06-28 @ 23:15:27
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0