Aldrig känner man sig så åtråvärd som i Helgons forum

Ämne: Fula kvinnor
Fråga: Vad är det mest avtändande man kan hitta hos en kvinna?

Tjockisar.
Hahaha :D Håller med, har lite svårt för tjocka också.
Jag måste faktiskt säga ärr och fetma.
Vårtor i ansiktet, fetma, skägg, mustasch.
Fetma, som andra har sagt.
Kraftigt byggda
Väldigt smala eller väldigt feta, usch.
dallrigt överdrivet fett,
För feta
Övervikt (magen hänger ut över jeansen när hon sitter ner)
Dubbelhakor.
Snackar vi fysiska egenskaper så är nog fetma och ett leende som till 90% består av tandkött det värsta.
för tjock
Över- och undervikt i för stora skalor
Fetma
Fetma
Fetma
Kraftig övervikt
2. Fetma
Feta tjejer är äckligt
uppenbara ätstörningar  (särskilt om de är mulliga)
Fetma
Bilringar, slappa bröst, bristningar
Kraftiga kvinnor är väldigt avtändande
fethet
både över- och undervikt är rejält avtändande
fetma, lathet och moral
breda höfter
Övervikt
överdriven fetma
kroppsfett
tjocka/runda kvinnor.
korta ben.
stora rövar.
celluliter
typ när armarna är så tjocka att fettet hindrar dem från att ligga rakt längs med kroppen
Vad är det egentligen med feta tjejer och dålig självdiciplin. Och vad är det med feta tjejer och katter? ALLA feta tjejer har fan katter som husdjur.
feta kvinnor
fetma
fetma
grav övervikt
Fetma rent generellt, breda höfter och stora rumpor mer specifikt.
för fet
lår som sitter ihop, hängig mage och dubbelhaka
Helt ärligt så är fetma rent generellt oacceptabelt för mig. Varför? gillar inte runda former, att det hänger. Estetiskt fail helt enkelt.


Jag förblir oälskad såvida jag inte åker till USA och blir undergiven en misshandlande feeder.


Kommentarer
Postat av: Eyemou

Ahh, ibland hatar jag helgons forum. Jag kände likadant om just den tråden, vilket störde mig enormt eftersom jag inte vill bry mig om vad just helgons medlemmar tycker och tänker. ;/ Man sitter ju trots allt ibland och skrattar rakt in i väggen åt deras patetiska inlägg, så varför ska man bry sig just om Den tråden. :(

2008-11-19 @ 05:02:19
Postat av: Stella

Hahahha. "Övervikt (magen hänger ut över jeansen när hon sitter ner". Gud bevare mig..



Vilka jävla äckel.

2008-11-19 @ 06:21:57
Postat av: vifsla

Jag hoppas sannerligen att det fanns andra svar än dem.

Alla kan väl inte ha fettfobi.

2008-11-19 @ 07:46:40
URL: http://www.vifsla.blogspot.com
Postat av: Anna

Annars är det ju bara atrt leta upp första bästa tant, de älskar ju att göda en, i allafall alal tanter i min släkt.



Det är lite roligt att majoriteten av Helgons användare proppsar på att vara så fria och annorlunda än sk. Svenssons och så har de påverkats precis lika mycket av aftonbladets och andra mediers anti-tjockiskampanj som alla andra. Väldigt politiskt korrekt att hata feta just nu.

2008-11-19 @ 08:24:39
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Fanny

Det är fan sorgligt. Men jag älskar dig på grund av ditt fina språk, dina underhållande blogginlägg, dina vettiga åsikter, din snygga stil och ditt vackra ansikte. Kom ihåg det och sluta aldrig blogga!

2008-11-19 @ 10:33:20
URL: http://intefanny.wordpress.com/
Postat av: alex

närå, mulligt.se älskar alla ;P

2008-11-19 @ 10:33:50
URL: http://livbom.blogspot.com
Postat av: Angelique

Haha, läste den tråden jag med för ett tag sen.. Jisses.. jag måste säga att jag skulle hellre vara fet än att ha deras inställning till folk.

2008-11-19 @ 16:26:37
URL: http://kinkykitten.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Eyemou: Är det några man inte vill behöva bry sig om är det helgonmedlemmar. De är ju ofta så korkade att det gör ont i en i de där forumen... Sedan kommer man på att helgonmedlemmar är en bred grupp idag och ser att svaren kommer från alla åldrar, kön och kulturer. :(



Stella: Haha, det tragiska är att det stämmer in på de flesta som inte är helt platta naturligt/har vältränade magar. Man kan vara smal på gränsen till underviktig men FORTFARANDE ha en låda på magen som en annan korvgubbe. Sedan kan man ju också fråga: Blir en tjej som väger 50 kilo automatiskt överviktig om hon klämmer i sig för små jeans? :D



Vifsla: Förmodligen inte, då det finns feta med förhållanden. Vanligt lär det dock inte vara då folk gillar att avfärda sådant de inte tänder på generellt.



Anna: Tanter har den tendensen. Dock finns tanter som älskar att göda en samtidigt som de anmärker på ens storlek. Min mormor (må hon vila i frid) var sådan.



Fanny: Tack så mycket, och nej, jag har för litet att göra för att inte blogga, haha. Har skrivit internetdagbok sedan 2001, så jag lär inte sluta i första taget. :P



Alex: Haha, ja, man kan ju alltid börja vika ut sig där för litet bekräftelse i vardagen. :P



Angelique: Ja, deras inställning är helt förkastlig i mina ögon. Att trådskaparen sedan så klumpigt använder "ful" och "avtändande" som synonymer utan att någon reagerar på det är märkligt. Jag finner exempelvis blonda taniga män hemskt avtändande, men fula? Nej, inte nödvändigtvis. Att man inte tänder på något är inte detsamma som att något är fult. Man måste inte ÄCKLAS av något för att det är en avtändande faktor. Folk är så otroligt primitiva och fixerade vid sin egen sexualitet.

2008-11-19 @ 17:09:35
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Fanny

"Vad är det egentligen med feta tjejer och dålig självdiciplin. Och vad är det med feta tjejer och katter? ALLA feta tjejer har fan katter som husdjur."



Aaaaah, empirisk kunskap, på min ära!

2008-11-19 @ 19:10:56
URL: http://intefanny.wordpress.com/
Postat av: sofia

man får komma ihåg att många av de här helgonkillarna är ruskigt avtändande, helt oavsett hur deras kroppar än må se ut. det brukar räcka med att se deras nicknames, se vilka band de lyssnar på och om det inte skulle räcka: se vad de skrivit i forumen, för att bli fysiskt illamående.

2008-11-19 @ 20:23:35
URL: http://bobbypin.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Sofia: Sant, sant. Dock är flera av de svarande tjejer, förvisso ruskigt avtändande i sina extensions och politiska val (blå/fascist) även de. Det trista är att det verkar vara en allmän uppfattning.

2008-11-19 @ 20:33:51
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Anonym

Usch det är skrämmande att se vad mkt ytliga och trångsinta människor det finns!!

Och det spelar nog ingen roll hur mager man än, nog fan hänger det över byxorna när man sitter ändå. My god vilka stolpskott!!

2008-11-19 @ 21:39:44
Postat av: Line

känner fan detsamma alltså.

aldrig kommer man duga som man är just nu :/

2008-11-20 @ 00:56:50
URL: http://motokandahav.blogg.se/
Postat av: Nancy

När man kollar den här tråden och sedan tråden som handlade om när man är fet blir man än mer mörkrädd. Tydligen är BMI över 22 fetma i deras värld, och går låren ihop då är det ajajaj dags för lite träning och svält. En annan hävdade att allt över strl 36 var fetma. Folk har fan ingen jävla koll på vad som är vad längre och jag spyr på den här anorexi-fieringen av samhället.

2008-11-20 @ 11:14:35
URL: http://negativenancy.blogg.se/
Postat av: m

Det är svårt att inte bry sig. Men kom i håg att den där tråden ligger i "Ideal och kroppsuppfattning". Det kan nog vara så att det är en viss typ av människor som klickar sig in där, vad alla andra, som inte är intresserade av ideal, tycker får man ju inte veta. Sen tror jag att de flesta inte syftar på tjejer med kurvor, som dig, när de säger fetma, de tänker sig säkert folk med betydligt mer på kroppen än så. Men det är förjävligt i alla fall. Och så är de naturligtvis omogna också, vuxna karlar är ett bättre alternativ.

2008-11-20 @ 11:21:42
Postat av: Heidi

Jag har också läst den tråden, många gånger. Blir lika arg och förundrad för varje gång. Förstår inte varför jag fortsätter att gå och titta i den. Det får en (läs: mig) att känna mig än mer äcklig och än mindre åtråvärd. Jävla helgonfolk. Jävla folk överhuvudtaget. Plus att det de anser vara övervikt är "har hon större storlek än storlek 40, så är hon lätt en tjockis". Strl 36 är normalt, 38 mulligt, resten fet. Trevligt.

2008-11-20 @ 23:09:13
Postat av: Cecilia

Heidi: Jag kan inte låta bli att återkomma till den. Just det att de svarande är i alla åldrar med olika intressen och inte en viss typ av människor gör en extra ledsen, för det är samma människor man går förbi på stan, samma människor man möter i skola och arbete. Att veta att de äcklas av en är inget som får en att hoppa av glädje. Då skulle fettet skvalpa alldeles för mycket och de skulle bli avtända.



Och på tal om kroppar, hur satt kjolen? Om den inte passade kan du ju säkert sälja den vidare på Tradera och tjäna in litet pengar lagom till jul. Jag måste passa på att lägga upp saker innan det är för sent, folk är som mest köpvilliga nu.

2008-11-20 @ 23:20:16
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Heidi

Det är verkligen som du säger. Inte en typ av människor, utan flera. Det känns lagom betryggande att veta att de, precis som du säger, äcklas av en.



Kjolen satt förjävligt vid magen, jag och Sofia (min kombo) skrattade högt och länge. Men den är snygg! Jag tror att om jag köper någon slags gördel (det heter så, va?) så att magen slimmas in, så sitter den okey. Jag fick på mig den i varje fall, med många om och men. Men som sagt. Otroligt osmickrande kring magområdet (får vänta tills gördeln är inhandlad och återkommer med vidare kommentarer då) och min feta bakdel fick verkligen kämpa för att komma i den.



Folk är som galningar. Det är i dessa tider som jag verkligen ångrar att jag började jobba i handelsbranschen.

2008-11-22 @ 18:09:39
Postat av: Cecilia

Heidi: Haha, OK. Men en gördel blir säkert bra om den är värd att behålla, de kan man använda till mycket. Köp ingen Slim n Lift bara. Sämre skit har jag aldrig provat. Lindex har väl en del billiga som fungerar.

2008-11-22 @ 18:16:41
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Heidi

Ja, jag kikade på Lindex i förrgår efter en. Kände mig efter ett tag dum och tjock som stod och tittade på dom och tänkte att tjejen som stod och plockade fram nya underkläder stod och skrattade åt mig, i sitt huvud. Så jag gick. Men den ska definitivt inhandlas, en vacker dag.

2008-11-22 @ 18:38:22
Postat av: Tobias Olsson

Jag gillar kurviga tjejer men mer hur dom är eller rättare sagt folk eller tjejer som man pratar med är i personlighet jag menar en smal tjej likaså en mullig kan vara dryg och det är verkligen uschyanemej ;) men iallaf jäkligt tråkigt att ni tar åt er och tänker i sånna banor fan jag är smal fast med lite mage men det skiter jag i ha ha =) Men visst jag sticker inte under stol med att man kollar utseendet först för det är ju det som blir innan man har liksom kontakt men som sagt lite kurvigt och former ska det vara men huvudsaken är att hon är snäll och jättego för det är gött som fan det :) utan att försöka att man låter som man raggar ;) och ursäkta om man störde i din blogg kände att man ville svara på det



Mvh Tobbe



EvilBetty_ på helgon

2008-12-01 @ 17:08:10
Postat av: Lilo

Förstår inte dagens ideal, det är så jävla fult att inte ha några former. Du är så sjukt vacker och jag älskar din blogg för du är så underbart härlig. Glöm aldrig det, det vackra sitter inte i vikten <3

2008-12-02 @ 17:14:03

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0