Aldrig mer kalla fötter

Inte ens när jag inte gör något som uppehåller mig kan jag slappna av och hänge mig åt sömnen eftersom jag vill få ut så mycket som möjligt av tiden innan det är dags att hetsplugga inför fredagen. I stället sitter jag och fryser och kan inte klura ut varför det är så kallt. Jag sover fullt påklädd i frottémorgonrock och dubbla filtar, men fötterna är fortfarande som isbitar (nåja, det är ju två rätt stadiga båtar, så isblock är väl en bättre benämning). Jag verkar aldrig kunna få upp hettan där nere (misstolka ej), för det sista/första jag gör när jag somnar/vaknar är att dra in fötterna under morgonrocken i tron om att Frosty the Snowman legat i fotändan. Har druckit tillräckligt varmt för att det skall bränna i halsen och trodde mig leta förgäves efter ett par tofflor att addera till min sovmundering, när jag kommer på att Chique.se finns och får se att de säljer Friis & Company-tofflor, följt av detta:



Eftersom jag är en sådan som tar allt personligt (ni vet, en sådan man bara älskar att avsky), var detta inget undantag. Jag har ju hur länge som helst suktat efter en Friis & Company-väska, så det är väl klart som korvspad att tofflorna är ämnade för mig då de endast finns kvar i ett exemplar som råkar vara i min storlek. Nu är de alltså slutsålda och jag är ägare av ett par mysiga märkestofflor med en dekorativ rosett på sidan. Detta är min fem veckor för tidiga födelsedagspresent till mig själv. Grattis, Cec!


Kommentarer
Postat av: Jonas

Grattis i förskott då! ;)



Ha en bra dag... Kram!

2008-11-20 @ 06:57:45
URL: http://jomari.se
Postat av: Anna

Svar: Det är ju tur att smaken är som baken ;D



Jättesöta tofflor, vill också ha ju! ;)

2008-11-20 @ 07:08:07
URL: http://luella.blogg.se/
Postat av: Marybeth

Söta :)

2008-11-20 @ 10:46:18
URL: http://marybeth.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Jonas: Tack, tack! Känns dock inget bra att fylla 21, jag minns ju när min syster var 18 och tyckte det var moget. Idag är alla 18-åringar snorungar. :(



Anna: De finns kvar i grått annars, de var också fina. :)



Marybeth: Ja, visst är de!

2008-11-20 @ 12:59:30
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Anna

gulliga tofflor. Kan tipsa om att mössa är ett superbra sovplagg om man fryser. jag lärde mig det som hyresgäst i studentlägenhet hos snålt bostadsbolag.

2008-11-20 @ 16:00:21
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Anna: Mössa är jättebra, men jag är litet för mån om mitt hår och att det inte skall bli flottigt av värmen för nattmössa. Tycker jag är tvungen att tvätta det nog ofta. :)

2008-11-20 @ 17:45:11
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Anna

Lindex strl har ju krympt ordentligt nu när du säger det.

Köpte en spetstopp i strl small, en strl som kanske hade varit för stor för mig om det var för två år sedan. För deras small då var en medium i "mainstreem-storlekar".

Jag blir ärligt talat väldigt besviken på en affär jag ändå hade kvar lite respekt för tills jag fick höra det här. Har du funderat på att maila de? Kanske få namnunderskrifter?

2008-11-20 @ 20:39:35
URL: http://beleaguer.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0