I England är man inget fan av grön kost

I Aftonbladet igår kunde vi läsa att Mr Gay UK (vilken ofantligt pinsam titel för övrigt; man kan ju tycka att folk skulle föredra att bli hedrade för sina talanger, i detta fall kokkonst, och inte vilka de fantiserar om att ligga med under tiden de utövar dem - nu hade han ju dock tillfälle att slå två flugor i en smäll vilket är ännu bättre för honom!) stekte sin pojkvän i olivolja och åt honom med färska örter. Domaren ansåg att det var "det vidrigaste han sett" under hela sin karriär och kom att tänka på svunna tider à Robinson Kruse. Engelsmannen är precis som jag inte känd för sin näringsrika kosthållning (tydligen äter majoriteten av barn chips fem dagar i veckan) men jag förstår faktiskt inte all uppståndelse? Färska örter är ju som känt mycket nyttigare än torkade.


Kommentarer
Postat av: Tobias

Han var inte ens hans pojkvan. Han forsokte valdta honom, och han var inte i ett fast forhallande.



Men jag haller med dig i ovrigt. Jag bor i Glasgow sa.. I know... ;)

2008-10-22 @ 13:14:51
Postat av: Cecilia

Tobias: Härligt att Aftonbladet drar parallellen våldtäktsman-partner (förvisso lär det stämma i många fall). Helt rätt gjort av honom.

2008-10-22 @ 15:46:59
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0