Saker under kjolen

Ätandet har det gått utför med. Jag dricker Nutrilett på morgonen, men lunchen uteblir p.g.a. skolan och i stället äter jag en alldeles för stor middag som alltid består av detsamma (hallå där, näringsbrist!). Står kvar på samma vikt som för en dryg vecka sedan (har bara gått ner tre kilo på snart fyra veckor och det lär ha bestått av endast vatten, men det är en början), men eftersom jag bor hos mina föräldrar nu har jag tillgång till motionscykeln och hantlar, varför jag skall se till att få in ett par lyft och en mil i kväll efter maten, som för ovanlighetens skull består av något gott. Jag lägger upp receptet senare.
Nu är det flera saker jag lovat att lägga upp, och som det brukar blir det sällan något av saken, men denna maträtt med broccoli, jordnötter och minimajs är för god för att gå miste om (precis som jag själv)!

Somnade halv tolv igår, vaknade till vid två och beklagade mig i halvsovande tillstånd över att jag inte kommer kunna gå till skolan eftersom jag inte gjort färdigt redovisningen, masade mig upp till sängen för att sedan gripas av panik efter halv sju. Jag skrev pm:et på en kvart och redovisningen blev ett fiasko, men jag är glad att jag inte gav upp. Jag gick till och med på matten fastän jag var en halvtimme sen och bara hann lösa fyra tal varav noll förstods. Det är mer än vad jag hade gjort om jag stått kvar och sminkat mig.


Var till Lindex nyss för att lämna igen varorna men eftersom jag inte har kvar fakturan fick jag ett tillgodokvitto på 717 kronor. Mig kvittar det dock (akta ordvitsen), eftersom jag ändå köper alla mina underkläder på Lindex. Förr eller senare försvinner pengarna dit och i vanlig ordning är korten säkra då det endast är tre saker som gäller: Svart balconette-bh, 169 kronor, svarta boxertrosor med spetskant, 2-pack för 79:50, halvtäckande strumpbyxor, 59:50 kronor. Bra bas i bra kvalitet, och som allt annat som har med mig att göra givetvis väldigt erotiskt. - Rubriken syftar för den som undrar på mina underkläder, men skulle också kunna vara de högljudda magläten som uppstår av Nutrilett och mina många bristningar. Mycket får plats under Haggans kjolar, vilket är tämligen ironiskt då få saker är så tighta. Är det måhända därför de är det? Så måste det nästan vara.

Någon som inte haft mycket under kjolen i sina dagar är den 105-åriga oskulden Aftonbladet skriver om idag. Det gladde mig att läsa för jag tycker det är fantastiskt att det ännu finns människor som faktiskt inte anser att sex är en nödvändighet. Mer besviken, men absolut inte förvånad, blir jag på de kommenterat och hävdar att Claras liv "måste ha varit väldigt tråkigt", tycker synd om henne och råder henne att leta upp någon "desperat galning" som kan tänkas vilja ha henne innan hon trillar av pinn (kanske är det just för att hon inte smittats av x antal sjukdomar och hjärtekross som hon lever). De människor som anser att sex är det viktigaste i livet och något som måste upplevas för att en människa skall bli fullkomlig, visar endast hur fruktansvärt tomma de själva är och hur litet de som personer och deras tillvaro har att erbjuda. Tillhörande undersökning visar att 61% förlorade oskulden innan 17. Den som menar att det är tabu med sex, hänger inte med i utvecklingen. Det enda som är tabu i vårt västerland idag är att välja bort det. Bara att publicera en sådan "nyhet", att en person aldrig fått sitt kön vidrört av någon annan, är väl det ultimata beviset.


Kommentarer
Postat av: Lina

Sånna trosor har jag med. Granny-panties. Skönt med något som håller täcker magen och håller den lite på plats kan man hoppas.

2008-10-10 @ 18:04:23
Postat av: Cecilia

Lina: Ju ålderdomligare desto snyggare, fast det där är inte grannies, det är boxertrosor. Tråkigt att kvinnoplagg automatiskt blir mormorstrosor bara för att de består av tyg. Små trosor är det fulaste man kan ha. Finns något osexigare än en tråd i skåran?

2008-10-10 @ 18:28:42
URL: http://heartsick.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0