Mat på modet

Hösten går i spisplattans tecken, och i egenskap av att väga lika mycket som ett kylskåp gav sig Haggan ut i fredags för att se vad man kan fylla det med nu när det drar mot kyligare tider.


Bränd korv med senap är det troligt att det blir i personalrummet på stressfyllda H&M, och vem kunde ana att jag var så trendig? Den senapsgula koftan pryder t.o.m. H&M-magasinets förstasida som jag fick idag. Dock släpper den så mycket hår att man ser ut som en plockad kyckling när man tar av sig den, vilket är ett stort minus när materialet dessutom är svettframkallande och sticks. Därför står jag och velar mellan att köpa och låta bli när enda plustecknet är att den är snygg. Halsbandet med en luxös diamant i äkta plast är förutom litet väl kort dock redan mitt och väskan har jag en liknande.


Pitepalt med lingonsylt och en klick smör på toppen är favoriten hos fruntimrena på KappAhl, och Haggan glädjs åt deras lokalpatriotiska anda. Aldrig kunde jag tidigare tänka mig att det gick att kombinera Norrbottens nationalrätt med glamour, men nu vet vi att det går. Visa var ni står i drömmen om ett autonomt norr med denna dräkt och ladda hem Euskefeurats dängor Lingonrap samt Piteälva.

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Den där koftan testade jag på H&M o hade en svart top under....min svarta topp blev typ gul när jag tog av mig koftan...haha :D Så det blev inget köp ;) Såg ju ut som att jag hade en gul katt hemma :P haha

2008-09-16 @ 18:42:54
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Cecilia

Wysteriia: Samma här. Gul katt var rätt ord. :P Fick gå runt så resten av dagen, så jag tror inte det blir något köp för egen del heller p.g.a. det.

2008-09-16 @ 18:47:40
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Jenny

Färgen passade dig hursomhelst. Gud så fjäskig jag känner mig hela tiden, men ja, jag tyckte att den gjorde det. Så!

2008-09-16 @ 21:43:54
Postat av: Linda

Nu måste jag köpa den satans koftan, alla är ju skitsnygga i den. Och när till och med fotomodellen Wysteriia har provat den...

2008-09-16 @ 22:26:54
URL: http://vifsla.blogspot.com
Postat av: Susie Kate Mela

väldig tjusigt brud´n!

2008-09-17 @ 13:11:03
URL: http://candykate.blogg.se/
Postat av: sandra

jag vill ha den där koftan! den var typ skitsnygg!

2008-09-17 @ 23:30:16
Postat av: Cecilia

Jenny: Äsch, vadå fjäskig? Alla har rätt till en egen åsikt. :)



Susie Kate Mela: Tackar, tackar!



Linda och Sandra: Ja, den är jättefin, men som sagt släpper den mer hår än en katt på våren. Kommer inte köpa den p.g.a. det.

2008-09-18 @ 19:18:45
URL: http://heartsick.blogg.se/
Postat av: Amanda

Skitfin kofta :)

2008-10-05 @ 19:15:24
URL: http://primms.blogg.se/

OBS! Reklam och spam raderas. Svar på givna kommentarer hänvisas till era egna inlägg och inte till mina, då kommentarfältet inte är något klotterplank! Övriga kommentarer uppskattas och glädjer mig.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0